Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz Bölümünde yer alan bordo-mavi şehir canım Trabzon. 2012 yılında kabul edilen büyük şehir yasa tasarısı ile büyükşehir statüsüne kavuşmuş ve merkez ilçe kaldırılarak Ortahisar ilçesi kurulmuştur. Bir şehzadeler şehridir Trabzon!

Evliya Çelebi’nin tabiri ile küçük İstanbuldur. Cennet şehridir tabiri caiz ise. Bu cennet şehrin güzelliklerine güzellik katan insanları yakından tanımanın kolay yolunu mu arıyorsunuz? O halde yapmanız gereken tek şey sunucumuza tek tık ile kolay ve ücretsiz yoldan bağlanarak sunucumuz sohbet odalarında bulunan cennet şehrin insanları ile keyifli sohbetler etmek, yeni arkadaşlıklar kurmaktır.

Tarihi M.Ö 800 lere dayanan şehir tarihe adeta ışık tutmaktadır. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Türklerin eline geçen şehir sancak haline getirilmiştir. Tarihin farklı dönemlerin çok çeşitli toplumların egemen olduğu şehir kültürel çeşitliliğin bir arada bulunduğu ender şehirlerimizdendir. Bu kültürel çeşitlilik içerisinde kendi düşüncenize uygun insanları tanımak istiyorsanız sunucumuz Trabzon sohbet odasını ziyaret etmelisiniz. Üstelik kendinizi sadece Trabzon sohbet odamızla sınırlamanıza gerek de yok. Yüzerce sohbet odamızda güvenli, ücretsiz ve kolay bir şekilde gerçek, samimi insanlar ile keyifli sohbetler edebilir ve yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurabilirsiniz. Bir yandan sohbet ederken bir yandan sunucumuz oyun odalarında eğlenceli vakitler geçirmeniz de mümkün.

Tarihi, doğası, yaylaları, turistik yerleri ile göz kamaştıran şehrimizin güzel insanlarını yakından tanımak için sunucumuza üyelik olmadan, kolay ve ücretsiz bir şekilde bağlanmak ve yalnızlığını gidermek için daha ne bekliyorsun?

Nickname Rumuz:

Şifreniz yoksa boş bırakın:



0 yorum

Bir cevap yazın

Avatar placeholder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

error: Sağ Tık Kullanılmıyor